П`ятниця, 29.03.2024, 01:56Вітаю Вас Гість | RSS
Офіційний веб-сайт Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 15
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 25 » "Шевченко-квест" і в нашій школі
22:03
"Шевченко-квест" і в нашій школі

Тарас Шевченко... Наш рідний, незабутній, величний, недосяжний і близький...
Пильний вартовий, що на сторожі нашого слова стоїть і десятиріччями нагадує нам, хто ми і що ми, „чиїх батьків діти”. Це він історію свого життя вважав частиною історії Батьківщини.

А тому, як і щороку, в нашій школі проходили Шевченківські дні, щоб не просто вшанувати пам’ять, а всім серцем відчути його невмируще слово. Слово Кобзаря лунало впродовж 14 і 15 березня щиро і гаряче.  Упродовж двох днів школа жила духом, пройнятим словом великого генія, славного сина України Тараса Шевченка.

У рамках святкування було проведено літературну вікторину «Сторінки життя Великого Кобзаря» між учнями 8 – 9 класів та гру-квест «Як добре знаєш ти Шевченка?» між учнями 8 – 10 класів, які підготувала і провела вчитель української мови та літератури Мойсей М.В.

Кожна команда презентувала читання напам’ять поезій Шевченка, заздалегідь підготовлений девіз та назву команди.

Високу читацьку майстерність поезій Шевченка показали учениці 10 класу Подунай Анна та Олянишина Даріна, учениця 8 класу Лучко Тетяна.

Родзинкою у грі-квесті стали завдання, які кожна команда мала знайти за допомогою маршрутних листів і якнайшвидше дати якнайбільше  правильних відповідей.    

Переможцями гри стали учні 9 класу, які найшвидше справилися із завданнями та набрали найбільшу кількість балів у конкурсах.

Всі учасники залишились задоволеними і відчули себе нащадками Великого Кобзаря, відкрили для себе деякі невідомі сторінки його долі.

Велику вдячність хочеться висловити всім вчителям, які допомогли у проведені гри-квесту, а також членам журі конкурсу Мазуру Т.М., заступнику директора з навчально-виховної роботи та Войтко Марії, учениці 7 класу, які змогли правильно та справедливо оцінити всіх учасників.

Ім’я великого Кобзаря ми часто згадуємо і будемо згадувати, бо він подарував нам безцінний скарб. Цей скарб – його чудові твори, в яких струменить любов до Батьківщини та турбота про її майбутнє.

Мойсей Марія Василівна,

вчителька української мови та літератури

 Суворовської ЗШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 883 | Додав: vor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту